Kahvaltı Sofralarını Şenlendirecek Salçalı Sucuk Tarifi: Ekmek Banmanın Keyfi!

Bu tarif, ailenizle kahvaltılarda fark yaratacak. Hem lezzetli hem de pratik! İşte sizlere salçalı sucuk tarifi…

Kahvaltı Sofralarını Şenlendirecek Salçalı Sucuk Tarifi: Ekmek Banmanın Keyfi!

Hafta sonu kahvaltılarının ve pratik yemek seçeneklerinin gözdesi olma potansiyeline sahip salçalı sucuk tarifi, az sayıda malzeme ile hızlı bir şekilde hazırlanabiliyor. “Salçalı sucuk yapımı nasıl olur?” veya “Kahvaltıya pratik bir şeyler hazırlamak istiyorum?” diyenler için adeta bir kurtarıcı olan bu tarif, yalnız yaşayanların menülerinden öğrencilerin yemek masalarına, ani akşam yemeklerinden pide içi alternatiflerine kadar geniş bir yelpazeye hitap ediyor.

SALÇALI SUCUK TARİFİ İÇİN GEREKEN MALZEMELER

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1/4 kangal sucuk
  • 1 tutam kekik

salcali-sucuk-tarifi-1.jpg

SALÇALI SUCUK YAPIMI: ADIM ADIM REHBER

  • Tereyağını bir tavada eritip ardından domates salçasını ekleyerek iyice kavurun.
  • Sonrasında doğradığınız sucukları tavaya ilave edin.
  • Sucuklar altın sarısı bir renk alana ve salçayla iyice özdeşleşene kadar pişirmeye devam edin.
  • Elde ettiğiniz karışıma bir tutam kekik ekleyerek lezzet katın.
  • Sıcak bir şekilde servis yapın ve afiyetle tadını çıkarın.